A legjobb email marketing platform!

Te is azt gondolod, hogy e-mail marketingre nincs szükség, mert még csak most indulsz és kezdő vagy? Már egy ideje vállalkozol, és úgy érzed, te megvagy e-mailek nélkül is?

Hidd el, szükséges. Ok? Minden vállalkozás növekedéséhez kiemelten fontos a célzott közönség megszerzése, a feliratkozók összegyűjtése az erősebb kapcsolatok kiépítésének érdekében.

A célközönség megszerzésének egyik fő módja az e-mail marketing!

Az e-mail marketing az egyik legolcsóbb marketing módja a megfelelő közönség megcélzásának.

Pár gondolat a MailerLite kapcsán:

Számos marketing eszköz áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik e-mailek létrehozását és kezelését a vállalkozás számára.

A legtöbbet azonban a kezdőknek elég nehéz megszokniuk. Itt lép be a képbe a MailerLite.

A MailerLite egy egyszerűen elsajátítható e-mail marketing automatizálási platform, amelyet kifejezetten bloggerek és vállalkozók számára fejlesztettek ki.

10 okot mondok hogy, miért tartom a MailerLite-ot a legjobb, ingyenes, olcsó és megfizethető e-mail marketing szoftvernek.

1. “Örökké ingyenes” csomag.  A regisztráció után már használhatod is a következő funkciókat:

– azonnali hozzáférés mindenhez

– 1000 felhasználóig a tiéd

– 12.000 emailt tudsz küldeni havonta

– 24/7 ügyfélszolgálat, élő chat

2. Hozzáférés a prémium extrákhoz:

– automatizáció, A/B tesztelés, auto resend … stb

3. Versenyképes havidíjak

Miután nő a feliartkozóid száma, csomagot kell váltanod, de nyugi, nem kell érte bankot rabolni. 2500 feliratkozó után is csupán $15-t kell fizetned.

4. Korlátlan email küldés:

Minden csomagban korlátlan számú e-mail küldésre van lehetőség. Ha 1000 fő alatt vagy, akkor a havidíj $10.

5. E-mail automatizmus

Az automatizálás minden e-mail marketing platform nagyon fontos jellemzője. Az e-mail marketingplatformok többsége csak a legdrágább terveiben kínál automatizálási eszközöket, míg az e-mail automatizálási eszközök ingyen állnak rendelkezésre a MailerLite-ben

6. Mobil barát e-mailek

Az emberek többsége manapság mobilját használja e-mailek ellenőrzésére. És ez a tendencia csak tovább növekszik.
A mobil felhasználók egyenlő kiszolgálása érdekében a MailerLite használatával tervezett összes e-mail 100% -ban mobilbarát.

7. Könnyen érthető felület

Miután elküldtél egy e-mailt, a MailerLite felajánlja az e-mail kampány részleteit is.
A részletek olyan információkat tartalmaznak, mint a beágyazott linkekkel kapcsolatos tevékenységek, a leiratkozások száma, a visszafordulási arány, a spamlisták és egyebek.

8. A/B tesztek támogatása

A MailerLite felajánlja a felhasználóknak, hogy A / B tesztet hajtsanak végre előfizetőikön úgy, hogy ugyanazon e-mail két kissé eltérő formátumát küldik el az előfizetők két csoportjának.

9. Korlátlan tárhely a képek számára

A MailerLite lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korlátlan számú képet töltsenek fel anélkül, hogy külön összeget kellene felszámolniuk a MailerLite-fiókjukba, amelyet aztán be lehet ágyazni az e-mailekbe.

10. Vonzó sablonok

A regisztrációs űrlapok és az oldalak vonzereje nagyon fontos ahhoz, hogy a webhely összes látogatóját e-mail feliratkozóvá fordítsa. A MailerLite-nek köszönhetően többé nem kell más összetett eszközöket használnod olyan regisztrációs űrlapok és landing oldalak létrehozásához, amelyek vonzhatják a webhely látogatóit.

 

forrás: mailerlite.com

Ne maradj le a hasonló tartalmakról Te se: 

.

Tanuld meg Te is a

Mailerlite kezelését

Az ML Akadémia egy falatnyi méretű videókat tartalmazó rendszer, amely arra ösztönöz, hogy magabiztosan hozz létre egy automatizált értékesítési csatornát ajánlataidhoz gyorsan. A videók mindegyike rövid, lényegre törő, így gyorsan tudsz haladni. A vásárlást követően azonnal hozzáférhetsz 40+ olyan videóhoz, amelyek mindent tartalmaznak, amelyekről tudnod kell. MailerLite oktatás magyarul.

Elementor #356616

Add meg itt a címsor szövegét Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar...

bővebben
7 e-mail marketing mérőszám, amire érdemes odafigyelned

7 e-mail marketing mérőszám, amire érdemes odafigyelned

Amikor az e-mail marketing útján haladsz, nincs gyorsítósáv. Egy nyerő e-mail stratégia kialakítása időbe telik, és minden kampány egy tanulási tapasztalat. Élvezd tehát a vezetést, és ne felejtsd el megünnepelni az apró győzelmeket az út során.Bár igaz, hogy az...

bővebben