Az e-mail marketing szoftver teljes beállítása,

hogy ne kelljen tovább “gugliznod” és elkezdhesd építeni az e-mail listádat

Virtual vip day

Távolítsuk el a frusztrációdat az e-mail marketingből

Mennyi időt és energiát fordítottál eddig arra, hogy megtanuld, hogyan használd a hírlevélküldő szoftveredet?
Van olyan feliratkozói listád, akik ritkán hallanak rólad?

Hány ember maradt le az értékes tartalmaidról és szolgáltatásaidról, csak mert nem ápoltad ezeket a kapcsolatokat?

Mi lenne, ha teljesen ki tudnád venni a frusztrációt az e-mail marketingből? Dolgozzon velem… én elintézem!

Segítek neked abban, hogy hatékonyan használd az e-mail marketinget, hogy kapcsolatot építs a közönségeddel, és eladd a termékeidet és szolgáltatásaidat.

1:1 Coaching Session

Ismerősen hangzik valamelyik?

Ne aggódj – nem vagy egyedül. Egyetlen célom, hogy segítsek Neked eljutni onnan, ahol most van, egy olyan vállalkozás felépítéséhez, amely valóban pénzt hoz.

„Nincs időm kitalálni, hogyan használjam az e-mail rendszeremet.”

“Van egy e-mail listám, de nem küldök rendszeresen e-maileket.”

“Szeretném beépíteni az e-mailt a marketingstratégiámba, de nem tudom, hol kezdjem!”

6-month mastermind

Mi lenne ha

Mi lenne, ha átadhatnád az összes e-mail marketing feladatot egy olyan szakértőnek, aki valóban SZERET rendszereket és folyamatokat létrehozni?

Pontosan ezt kapod, ha velem dolgozol. Szeretnék segíteni neked abban, hogy következetesen elkezdj kapcsolatot teremteni a feliratkozóiddal anélkül, hogy órákat töltenél azzal, hogy megtanulnád, hogyan használd az e-mail rendszered összes funkcióját.

Hadd vegyem el tőled ezeket az email marketing fejfájásokat, hogy visszanyerj egy kis időt, és jobban koncentrálhass azokra a dolgokra, amiket csak TE tudsz csinálni a vállalkozásodban.

Hogy működik

Első lépés, hogy kérj tőlem egy INGYENES 15 perces beszélgetést. Ezalatt megnézzük, hogy mire van pontosan szükséged, és hogy tudok-e neked segíteni.

1. lépés: intro call kérése

Beszélgessünk. Foglalj időpontot egy tájékoztató hívásra. Beszéljük át, hogy pontosan mire van szüksége a vállalkozásodnak.

2. lépés: 15 perces konzultáció

Részletesen megnézzük, hogy hol tartasz most és hová szeretnél eljutni.

3. lépés: vissza a munkához

Ha elindul az együttműködés, te csak térj vissza a vállalkozásod többi részéhez, tudva, hogy a hírlevélküldő rendszered jó kezekben van.

Válaszd ki, hogy mire van szükséged

Akár most kezded az e-mail marketinget, akár már régóta csinálod, biztos vagyok benne, hogy találsz egy olyan csomagot, amely megfelel az igényeidnek.

Ha csak most kezded, és az e-mail szolgáltatóhoz (MailerLite) kell fiókot létrehoznod, akkor a “START” csomagot neked találták ki.

Lehet, hogy már egy ideje foglalkozol ezzel, és az e-mail szolgáltatód már nem elég jó. A “ConvertKit migrációs” csomaggal segíthetek az összes tartalmad és feliratkozód átmigrálni egy új, megbízhatóbb szolgáltatóhoz.

Végül pedig ott van az “Email Marketing Management” azok számára, akik szeretnek kapcsolatban maradni a feliratkozóikkal, de nincs idejük mindent beállítani. Segíthetek abban, hogy heti vagy havi hírleveleidet és új automatizmusaidat eljuttasd a feliratkozóidhoz.

*** az árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben személyre szabom igényeidhez mérten.

39.500 Ft

54.900 ft

29.500 Ft

30.000 ft

Jelentkezz az ingyenes 15 perces konzultációra

.

Már régóta szeretnéd elkezdeni az e-mail marketinget, mert tudod, milyen hasznos lehet a vállalkozásod számára…

De nincs meg a technikai tudásod ahhoz, hogy magabiztosan tudd beállítani az e-mail marketing szoftveredet – menet közben tanulnád, és erre egyszerűen nincs időd (vagy kedved, legyünk őszinték).

Csak el akarod végezni, hogy ne érezd magad frusztráltnak (és egy kicsit bűntudatosnak?) minden alkalommal, amikor meglátod a teendőid listáján. És máris belevághatsz az e-mail marketingbe, és elkezdheted küldeni azokat a zseniális e-maileket, amelyek folyton a fejedben vannak!

Az új technológiákban való eligazodás nem mindenkinek való – kétlem, hogy ezért döntöttél úgy, hogy saját vállalkozásba kezdesz, igazam van? De az e-mail marketingnek tényleg minden vállalkozás része kell, hogy legyen, ezért itt az ideje, hogy megbirkózz a technikai résszel, hogy elindulhass.

Ha az “email marketing elindítása” túl sokáig szerepelt a teendőid listáján, hadd vegyem le rólad az email marketing szoftver beállítását, hogy készen állj arra, hogy elkezdj élvezni az email marketinget, ahelyett, hogy rettegnél tőle.