Az email marketing szoftver teljes beálítása

hogy ne kelljen tovább “gugliznod” és elkezdhesd építeni az e-mail listádat

Távolítsuk el a frusztrációdat az e-mail marketingből

Mennyi időt és energiát fordítottál eddig arra, hogy megtanuld, hogyan használd a hírlevélküldő szoftveredet?
Van olyan feliratkozói listád, akik ritkán hallanak rólad?

Hány ember maradt le az értékes tartalmaidról és szolgáltatásaidról, csak mert nem ápoltad ezeket a kapcsolatokat?

Mi lenne, ha teljesen ki tudnád venni a frusztrációt az e-mail marketingből? Dolgozzon velem… én elintézem!

Segítek neked abban, hogy hatékonyan használd az e-mail marketinget, hogy kapcsolatot építs a közönségeddel, és eladd a termékeidet és szolgáltatásaidat.

Ismerősen hangzik valamelyik?
Ne aggódj – nem vagy egyedül. Egyetlen célom, hogy segítsek Neked eljutni onnan, ahol most van, egy olyan vállalkozás felépítéséhez, amely valóban pénzt hoz.

“Nincs időm kitalálni, hogyan használjam az e-mail rendszeremet.”

“Van egy e-mail listám, de nem küldök rendszeresen e-maileket.”

“Szeretném beépíteni az e-mailt a marketingstratégiámba, de nem tudom, hol kezdjem!”

Mi lenne ha
Mi lenne, ha átadhatnád az összes e-mail marketing feladatot egy olyan szakértőnek, aki valóban SZERET rendszereket és folyamatokat létrehozni?

Pontosan ezt kapod, ha velem dolgozol. Szeretnék segíteni neked abban, hogy következetesen elkezdj kapcsolatot teremteni a feliratkozóiddal anélkül, hogy órákat töltenél azzal, hogy megtanulnád, hogyan használd az e-mail rendszered összes funkcióját.

Hadd vegyem el tőled ezeket az email marketing fejfájásokat, hogy visszanyerj egy kis időt, és jobban koncentrálhass azokra a dolgokra, amiket csak TE tudsz csinálni a vállalkozásodban.

Hogy működik…

Első lépés, hogy kérj tőlem egy INGYENES 15perces beszélgetést. Ezalatt megnézzük, hogy mire van pontosan szükséged, és hogy tudok-e neked segíteni.

1. lépés: intro call kérése

Beszélgessünk.
Foglalj időpontot egy tájékoztató hívásra.
Beszéljük át, hogy pontosan mire van szüksége a vállalkozásodnak.

2. lépés: 15 perces konzultáció

Részletesen megnézzük, hogy hol tartasz most és hová szeretnél eljutni.

3. lépés: vissza a munkához

Ha elindul az együttműködés, te csak térj vissza a vállalkozásod többi részéhez, tudva, hogy a hírlevélküldő rendszered jó kezekben van.

Válaszd ki, mire van szükséged!

Akár most kezded az e-mail marketinget, akár már régóta csinálod, biztos vagyok benne, hogy találsz egy olyan csomagot, amely megfelel az igényeidnek.

Ha csak most kezded, és az e-mail szolgáltatóhoz (MailerLite) kell fiókot létrehoznod, akkor a “START” csomagot neked találták ki.

Lehet, hogy már egy ideje foglalkozol ezzel, és az e-mail szolgáltatód már nem elég jó. A “ConvertKit migrációs” csomaggal segíthetek az összes tartalmad és feliratkozód átmigrálni egy új, megbízhatóbb szolgáltatóhoz.

Végül pedig ott van az “Email Marketing Management” azok számára, akik szeretnek kapcsolatban maradni a feliratkozóikkal, de nincs idejük mindent beállítani. Segíthetek abban, hogy heti vagy havi hírleveleidet és új automatizmusaidat eljuttasd a feliratkozóidhoz.

*** az árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben személyre szabom igényeidhez mérten.

 

Jelentkezem az ingyenes 15 perces konzultációra

.

Már régóta szeretnéd elkezdeni az e-mail marketinget, mert tudod, milyen hasznos lehet a vállalkozásod számára…

De nincs meg a technikai tudásod ahhoz, hogy magabiztosan tudd beállítani az e-mail marketing szoftveredet – menet közben tanulnád, és erre egyszerűen nincs időd (vagy kedved, legyünk őszinték).

Csak el akarod végezni, hogy ne érezd magad frusztráltnak (és egy kicsit bűntudatosnak?) minden alkalommal, amikor meglátod a teendőid listáján. És máris belevághatsz az e-mail marketingbe, és elkezdheted küldeni azokat a zseniális e-maileket, amelyek folyton a fejedben vannak!

Az új technológiákban való eligazodás nem mindenkinek való – kétlem, hogy ezért döntöttél úgy, hogy saját vállalkozásba kezdesz, igazam van? De az e-mail marketingnek tényleg minden vállalkozás része kell, hogy legyen, ezért itt az ideje, hogy megbirkózz a technikai résszel, hogy elindulhass.

Ha az “email marketing elindítása” túl sokáig szerepelt a teendőid listáján, hadd vegyem le rólad az email marketing szoftver beállítását, hogy készen állj arra, hogy elkezdj élvezni az email marketinget, ahelyett, hogy rettegnél tőle.

Tarts velem!

Ugye te is készen állsz

arra, hogy

&

létrehozd a saját automata bevételtermelő rendszeredet

&

szorosabb bizalmi kapcsolatot alakíts ki követőiddel, vásárlóiddal

&

hátradőlve élvezd a bevételed növekedését? 🙂

Léptesd a vállalkozásod egy új szintre!

Copyright © MLAkadémia 2022
Copyright © MLAkadémia 2022