Lite = gondolkodásmód

De a Lite több, mint a nevük: ez a gondolkodásmódjuk

Az emberek gyakran kérdezik, miért hívják lite-nak, különösen azért, mert olyan hatékony megoldásokat kínálnak, amelyek messze nem „egyszerű” verziók. Elsőre pedig gondolhatnánk azt, hogy ez csak egy „kivonat”, valaminek a csökkentett verziója az e-mail rendszerek világában. 

Miért fontos ez a MailerLite szempontjából?

A lite több, mint a név egy része, ez a gondolkodásmódunk, mondják ők, és ha beleegondolsz, ez tényleg így van: e-mail marketingrendszert építhetsz fel általuk, közvetítve a saját gondolkodásmódod: Mail+Lite

Neked mit ad a rendszer és a MailerLite?

Ha olvasod a blogot, több hasznos cikket találsz erről, de itt azt említeném meg, hogy egy hiteles cég. Pontosan azt adja, amit a neve is képvisel, ami nem mindig szokott így lenni. Ezért külön jó, hogy ezt elérhetővé teszi, egyszerűen, akár sablonokkal kivitelezhető formában, de mellett tucatnyi (sokkal több) megoldásban fogja segíteni vállalkozásod.

A szótár a Lite-ot úgy definiálja, hogy „egy adott dolog egyszerűbb vagy kevésbé kihívást jelentő változatát jelöli.” Hiszünk egy olyan ügyfélbarát megközelítésben, amely eltávolítja a bonyolultságot, ugyanakkor fejlett funkciókat kínál.

Minden, amit a MailerLite-nál csinálnak, úgy tervezték, hogy intuitív, beleérző megoldásokat nyújtson bonyolult feladatokra.

Azaz fejlett funkcionalitású terméket hoztak létre, hogy megfeleljenek ügyfeleik igényeinek, emellett további lépéseket tesznek azért, hogy eszközeiket egyszerűen használhassa mindenki.