Egyre inkább készpénzmentes társadalmunkban a készpénz helyett a bankkártya a uralkodik. Ez számos előnnyel jár, de problémákat okozhat a mobil vállalkozások számára, ha ügyfeleik kártyával szeretnének fizetni, és nincs közvetlen hozzáférésük kártyás fizetési terminálhoz.

A bankkártyaolvasók már régóta rendelkezésre állnak, de egészen a közelmúltig ezek az üzlethelyiségek WiFi hálózatán keresztül működtek. Mindannyian ismerjük az éttermi számlák kifizetését az ilyen értékesítési pontok technológiájával, de mi történik akkor, ha a vállalkozás mobil, és az irodai WiFi nem elérhető?

Itt jön jól egy olyan mobil kártyaolvasó, mint a SumUp.

A mobil kártyaolvasók megoldják az helyszíni fizetés elfogadásával kapcsolatos problémákat. Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakoznak az okostelefonodhoz, lehetővé téve a hitelkártyaadatok biztonságos rögzítését, ellenőrzését és a fizetés minél hatékonyabb módon történő lebonyolítását.

A SumUp például ezt a technológiát használja, és kompatibilis az iOS és Android okostelefonokkal és táblagépekkel. Miután a kártyaadatokat a SumUp kártyagépe beolvasta és a rendszereik ellenőrizték, a fizetés azonnal átutalásra kerül a bankszámlára.

Ez gyors és súrlódásmentessé teszi a fizetések fogadását, az egyetlen kikötés, hogy mobilnetnek / wifinek elérhetőnek kell lennie.

A SumUp az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja vállalkozásod fellendítésének, ráadásul nem is kell sok akadályon átugranod.

Kompakt, könnyű, és elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebedben, egy minden egyben fizetési eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egyszerű katalógust készíts termékeidről, és 100 tranzakciót dolgozzon fel egyetlen akkumulátortöltéssel. Érintőképernyője és egyszerű kezelőfelülete könnyen használható.

Rendeléstől az első használatig:

Pár lépés az egész:

 1. A Sumup ára 9.999 Ft (+19 % áfa), de ha ezen a linken keresztül rendelsz akkor csak 4.999 Ft (+19 % áfa)
 2. Kezdés most gombra kattintasz
 3. Megadsz egy email címet + jelszót
 4. Kiválasztod, hogy Air Kártyaolvasó
 5. Megadod a számlázási adataidat, és kiválasztod, hogy hogy szeretnél fizetni (bankkártya vagy átutalás)
 6. 3-5 munkanapon belül valóban megérkezik a csomag. INGYENES a házhoz szállítás.
 7. Szükséged van egy okostelefonra vagy tabletre. Letöltöd az applikációt, bluetooth-ot bekapcsolod és már össze is tudod párosítani a Sumup-ot a készülékeddel. Fiók aktiválása részletesebben ITT
 8. Az első tranzakció min. 300 Ft kell, hogy legyen, így tudod tesztelni. Az online felületen (tablet/telefon/laptop/PC) nyomon tudod követni a tranzakciókat. A készüléken (pl telefon) beütöd a kívánt összeget, majd ekkor megjelenik az összeg a Sumup-on is magyarul ad neked további infirmációkat. Pl Érintse hozzá a kártyát a képernyőhöz.
 9. Működik úgy is ha valakinek még nem paypass-os a kártyája, akkor a sumup tetején be lehet helyezni a kártyát.
 10. Ha hibázol! No para! Pl véletelnül más összeget ütöttél be, vagy pl volt hogy valaki nem azzal a kártyával akart fizetni. Ilyenkor belépsz az online felületre, és választod a “Visszatérítést”.
 11. Ha a vásárlód igényelte a saját bankjánal, akkor kapni fog sms-ben értesítést a tranzakcióról, ha nem, akkor meg tud adni egy telefonszámot vagy email címet és akkor az app-on keresztül el tudod neki küldeni.
 12. Fontos! Mellé mindenképp adnod kell számlát vagy nyugtát!
 13. Fizetés után kb 2-3 nappal a számládon is van a pénz levonva már belőle a tranzakciós díj.
 14. Kifizetési jelentést megkapjuk emailben, amit utána a könyvelőnek oda lehet adni

 

Szerezd be KEDVEZMÉNYES ÁRON a saját SUMUP készülékedet ITT

Ne maradj le a hasonló tartalmakról Te se: 

.

Tanuld meg Te is a

Mailerlite kezelését

Az ML Akadémia egy falatnyi méretű videókat tartalmazó rendszer, amely arra ösztönöz, hogy magabiztosan hozz létre egy automatizált értékesítési csatornát ajánlataidhoz gyorsan. A videók mindegyike rövid, lényegre törő, így gyorsan tudsz haladni. A vásárlást követően azonnal hozzáférhetsz 40+ olyan videóhoz, amelyek mindent tartalmaznak, amelyekről tudnod kell. MailerLite oktatás magyarul.

Elementor #356616

Add meg itt a címsor szövegét Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar...

bővebben
7 e-mail marketing mérőszám, amire érdemes odafigyelned

7 e-mail marketing mérőszám, amire érdemes odafigyelned

Amikor az e-mail marketing útján haladsz, nincs gyorsítósáv. Egy nyerő e-mail stratégia kialakítása időbe telik, és minden kampány egy tanulási tapasztalat. Élvezd tehát a vezetést, és ne felejtsd el megünnepelni az apró győzelmeket az út során.Bár igaz, hogy az...

bővebben