személyes

E-mail marketing tanácsadás

Tudod, hogy vállalkozásod növekedéséhez e-mail marketingre van szükséged, és hogy az automatizálással rengeteg időt takaríthatsz meg. De ha nem tudod, hogyan kell ezt feltérképezni és megvalósítani, én támogatlak.

Hogy tudok neked segíteni?

Egy kis stratégiával és segítséggel a legtöbbet hozhatod ki az e-mail marketingedből.

Az én specialitásom a MailerLite, és az, hogy segítsek Neked hozzáférni és kihasználni mindent, amit ez a platform kínál – az egyetlen opt-in és e-mail hírlevél hozzáadásától a weboldaladhoz, a szegmentált lista kezelésétől kezdve egy összetett tölcsér és követési sorrend feltérképezéséig és végrehajtásáig.

Ha az e-mail marketing megőrjít téged, és készen állsz arra, hogy egy tapasztalt e-mail marketing szakértővel dolgozz együtt, aki végigvezet a folyamaton, beállítja, és elsőre jól csinálja, akkor beszélnünk kell.

Egyéni MailerLite tanácsadás

Ami eddig nagyon bonyolult volt, átláthatóvá teszem, és együtt összeállítjuk azt a rendszert, ami újabb magasságokba röpíti vállalkozásodat!

A MailerLite tanácsadás ideális választás számodra, ha az online oktatás helyett személyesen szeretnéd az oktatást, pár óra alatt szeretnéd elsajátítani az alapoktól a haladó szintig a funkciókat. A tanácsadás során személyreszabott tanácsokkal és ötetekkel látlak el.

A legfontosabb elemek áttekintésre kerülnek, hogy megismerhessd és magabiztosan használd az egyik legnépszerűbb e-mail marketing platformot!

A tanácsadás neked való ha:

a tanácsadás nem neked való ha:

Mi lenne, ha magabiztosan navigálnál a MailerLite-on anélkül, hogy órákat töltenél csak azzal, hogy megpróbálsz egy hírlevelet beállítani vagy egy olyan automatizált email rendszert beállítani ami aztán perceken belül képes automatán futni nélküled?

Hallgasd meg mit mondanak..

5/5

Ne változtass a közvetlenségeden és az elköteleződéseden. Mindenkinek ajánlom a tanácsadást, és most már fogom én is. Köszi mindent. Vegre van a levelezőmben energia 🙂

— Gintl - Reszegi Mária

PMI-PBA Professional Business Analyst Tréner Tanácsadó Facilitátor, insprl.hu/

5/5

Tetszett, hogy Dóri a jártassági szintemnek megfelelően személyre szabottan tudta elmagyarázni a MailerLite működését. Volt már tapasztalatom más hírlevélküldő rendszerrel, így könnyen egy nyelvet tudtunk beszélni. Minden kérdésemre választ kaptam, és az ügyintézésben is támogatott, amiért nagyon hálás vagyok!

— Berkes Márton

edző, coach, berkesmarton.hu

5/5

Szuper volt úgy, ahogy volt. Az értő-érző figyelmedet a másik felé, a praktikusságodat, a bónusz tanácsaidat köszönöm.Bárkinek ajánlom a tanácsadást aki hírlevelezni készül. Hálás vagyok, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat a Salesformról, tagsági rendszerekről, hogy megosztottál levél mintákat.

— Eperjesi Katalin

hormon egyensúly és perinatális tanácsadó  https://hormonharmonia.hu/

Már csak választanod kell,

Melyik csomagra van szükséged?

2 csomag közül választhatsz.
Kérheted csak a tanácsadást is, vagy egy csomagban a tiéd lehet a tanácsadás az oktató videókkal is (60+ videó, értéke 59.900 Ft)
Bár mindent átveszünk a tanácsadáson, de az oktató videókkal lesz egy olyan mankód, hogy ha később valamire nem emlékeznél akkor vissza tudod nézni. Kedvezményes áron, most ez csak ezen a felületen 20.000 Ft.

Mi történik akkor ha később gondolod meg magad a videókkal kapcsolatban?
Továbbra is megveheted, viszont akkor már magasabb áron, de még mindig nem a teljes áron 😉
Ha jártál nálam tanácsadáson, akkor a videók a későbbiekben 30.000 Ft-ért lesznek elérhetőek a számodra.

A csomagod tartalma:

69.000 Ft

A csomagod tartalma:

89.000 Ft

Nem az alapoktól szeretnéd kezdeni?

Egy ideje már MailerLite felhasználó vagy, de akadt pár kérdés, beállítás ahol elkadtál?
Ebben az esetben neked való a Tanácsadás Pro.

A csomagod tartalma:

14.500 Ft / óra

Mi történik a vásárlásod után?

Csomag választás

Válaszd ki, hogy a csomagok közül melyikre van szükséged. 

VISSZAIGAZOLÁS

Kapsz egy visszaigazoló levelet, benne minden fontos információval.

Időpont foglalás

Időpontfoglaló rendszerem segítségével kiválasztod az időponzot, és találkozunk a tanácsadáson 😉