Akik már sikerrel használják

“Dóri elképesztően hasznos és érékes anyagot állított össze. Könnyen megérthető, alkalmazható tudás, amit bátran ajánlok bárkinek. Ha rendszert szeretnél, hírleveleket, de eddig a technikai követelmények, a kialakítás megakasztott, akkor most a legjobb helyre jöttél! Lépj a következő szintre, méghozzá profi segítséggel!”

Máté Brigitta

tulajdonos, Lépcsőfok

“Egy pár szóban szerettem volna tiszta szívemből meghálálni azt, amit tettél a vállalkozásommal. Igen, ahogy meséltem is, amikor először megláttam a mailerlitot, hát eléggé megijedtem, mivel nem volt semmilyen segítség, útmutatás vagy bármi, ami elindított volna. Ennek ellenére, te tényleg bebizonyítottad, hogy meg lehet tanulni az egész rendszer működését 3-4 óra alatt. A rendszer nem mondanám, hogy nagyon könnyű, ennek ellenére annyira szépen, egyszerűen, érthetően részletesen mindent elmagyaráztál, hogy nem maradt kérdésem a végére. Mindemellett, szerettem volna külön megköszönni a motivációt és a lehetőséged, amit adtál nekem és a vállalkozásomnak ezzel a tudással.”

Tóth Alexandra

tulajdonos, Russian Business Consulting

“Életem első hírlevele, nem jöhetett volna létre Nélküled! A 4 órás workshop megfelelő alapokat adott és az ott megszerkesztett első oldalak nagyszerűen használhatóak, átalakíthatóak. Nem volt olyan kérdés, amire ne kaptam volna Tőled választ. A MailerLite program végre olyan megvalósítási lehetőséget nyújt, amellyel úgy tudok kapcsolódni leendő ügyfeleimhez, ami önazonos: színesen, egyedien.”

Juhász-Kispál Zsóka

coach, InspirálZsóka

Szia Dóri! Először is gratulálok a ML-hez. Kristálytiszta, könnyed, mégis erőteljesen szakmai. Forradalmasítja a hírlevél – készítésről kialakult általános véleményem. Pár lépést és kattintást kell követni ahhoz, hogy új űrlapom legyen, vagy akár landing oldalam, vagy automatizált hírlevelem. Hatalmas terhet vettél le a vállamról azzal, egyértelművé és egyszerűvé teszed azt a technikát, amitől sokszor félünk, vagy távol tartjuk magunkat.

Mogyoróssy Ágnes

üzleti coach, mogyorossyagnes.hu

“Vállalkozó vagyok és mint ilyen az idő az egyik legdrágább eszközöm. Másik nagyon fontos eszköz a kezemben a kommunikáció. Már régóta fontolgattam, hogy átállok mailchimp rendszerről mailerlite-ra, de valahogy a hátam közepére sem kívántam. Amikor meghallottam, hogy Dóri elkészítette a mailerlite tananyagát, akkor rögtön tudtam, hogy ő az én emberem, mert ő biztosan át tudja adni nekem azt a tudást, amivel sikerül üzembe helyeznek a hírlevél rendszeremet. És így is lett. Fantasztikus öröm számomra, hogy automatizmusokat tudok kiépíteni és a kis rendszer végezi helyettem a munkát és erre Dóri vezetett rá. Szeretettel ajánlom.”

Jeckel Eszter

coach, jeckeleszter.hu

“Hónapok óta halogattam a feladatot, hogy elkezdjek hírleveleket küldeni. Iszonyú ellenállás volt bennem, ami Dórinak köszönhetően már a múlté. Lépésről-lépésre végigvettük a Mailerlite funkcióiat, beállítottunk mindent, landing oldalt és emailsorozatot szerkesztettünk, teszteltünk. Mindvégig “fogta a kezem”, laikus számára is érthető “konyhanyelven” magyarázott és nem utolsó sorban bíztatott, hogy meg tudom csinálni. Nem elméletet kaptam, hanem gyakorlati, kézzelfogható eredményt néhány óra alatt. Kimondhatatlanul hálás vagyok érte!”

Hornyák Mónika

tulajdonos, Emke

“Szenzációs, és szuperhasznos tananyag. Nagyon kerestem egy Mailerlite oktató anyagot. De valahogy nem leltem rá. És aztán belebotlottam Dórába, és ő előrukkolt a várvavárt tananyaggal. Megvásároltam 🙂 és azóta az oktatóvideókon csüngök. Ha ez az anyag 2 éve már létezett volna, akkor ma már nekem hatalmas hírlevelőző bázisom lenne sok-sok automatizált rendszerrel. No de sebaj, mert most már ezt valóban létrehozhatom. Köszönöm, hogy ezt az akadémiát megálmodtad és meg is valósítottad Dóri!”

Oberling Léna

tulajdonos, Rend egy kattintásra

“Tetszett, hogy Dóri a jártassági szintemnek megfelelően személyre szabottan tudta elmagyarázni a Mailerlite működését. Volt már tapasztalatom más hírlevélküldő rendszerrel, így könnyen egy nyelvet tudtunk beszélni. Minden kérdésemre választ kaptam, és az ügyintézésben is támogatott, amiért nagyon hálás vagyok!”

Berkes Márton

edző, coach, berkesmarton.hu

“Hiánypótló, könnyen megérthető és elsajátítható a rendszer az oktató videók segítségével.
Évek óta próbálkozom hírleveleket készíteni, de eddig mindig kudarcot vallottam. Pár napos használat után kiment az első hírlevelem és már alig várom, hogy küldhessem a következőket, Dóri oktató videóival megértettem és megszerettem ezt a rendszert, most már könnyedén össze tudok rakni bármilyen hírlevelet én is. Imádom, mert közérthetően elmagyarázza a rendszer logikai felépítését, sok-sok példával bemutatja, hogy tudok létrehozni sablonokkal egyedi hírleveleket, pop-upokat, hogy tudom szegmentálni a feliratkozókat. Ha valamire nem emlékszem, csak visszanézem az adott témával foglalkozó videót. Örök hála érte Dórinak!”

Lay Boglárka

tulajdonos, BogBag

“Nagyon szuper az anyag. Már most látom, hogy mindenkinek, aki ML-ot használ csak ajánlani tudom. Sok izzadtságtól megszabadultam volna, ha már évekkel ezelőtt létezett volna valami hasonló, mikor elkezdtem használni. Még teljesen átfogó képem nincs, mert nem tartok ott, de már maximálisan megérte. Köszi Dóri!”

Petróczi Katalin

kapcsolat coach, petroczikatalin.hu