Ne nekem higgy. Hallgasd meg, mit mondanak az ügyfeleim.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris eu gravida velit. Praesent at urna justo. Sed iaculis dapibus risus ut bibendum elementum.

Hit $10K months in revenue

"... szerettem volna tiszta szívemből meghálálni azt, amit tettél a vállalkozásommal.

Igen, ahogy meséltem is, amikor először megláttam a MailerLite-ot, hát eléggé megijedtem, mivel nem volt semmilyen segítség, útmutatás vagy bármi, ami elindított volna. Ennek ellenére, te tényleg bebizonyítottad, hogy meg lehet tanulni az egész rendszer működését 3-4 óra alatt. A rendszer nem mondanám, hogy nagyon könnyű, ennek ellenére annyira szépen, egyszerűen, érthetően részletesen mindent elmagyaráztál, hogy nem maradt kérdésem a végére. Mindemellett, szerettem volna külön megköszönni a motivációt és a lehetőséged, amit adtál nekem és a vállalkozásomnak ezzel a tudással.”

Fully booked to quit 9-5

"Nem elméletet kaptam, hanem gyakorlati, kézzelfogható eredményt néhány óra alatt.

Hónapok óta halogattam a feladatot, hogy elkezdjek hírleveleket küldeni. Iszonyú ellenállás volt bennem, ami Dórinak köszönhetően már a múlté. Lépésről-lépésre végigvettük a Mailerlite funkcióiat, beállítottunk mindent, landing oldalt és emailsorozatot szerkesztettünk, teszteltünk. Mindvégig “fogta a kezem”, laikus számára is érthető “konyhanyelven” magyarázott és nem utolsó sorban bíztatott, hogy meg tudom csinálni. Nem elméletet kaptam, hanem gyakorlati, kézzelfogható eredményt néhány óra alatt. Kimondhatatlanul hálás vagyok érte!”

consistent monthly income

"Életem első hírlevele, nem jöhetett volna létre Nélküled! 

A 4 órás workshop megfelelő alapokat adott és az ott megszerkesztett első oldalak nagyszerűen használhatóak, átalakíthatóak. Nem volt olyan kérdés, amire ne kaptam volna Tőled választ. A MailerLite program végre olyan megvalósítási lehetőséget nyújt, amellyel úgy tudok kapcsolódni leendő ügyfeleimhez, ami önazonos: színesen, egyedien.”

Have a steady flow of clients

"Mindenkinek, aki MailerLite-ot használ csak ajánlani tudom.

Nagyon szuper az anyag. Már most látom, hogy mindenkinek, aki MailerLite-ot használ csak ajánlani tudom. Sok izzadtságtól megszabadultam volna, ha már évekkel ezelőtt létezett volna valami hasonló, mikor elkezdtem használni. Még teljesen átfogó képem nincs, mert nem tartok ott, de már maximálisan megérte. Köszi Dóri!”

consistent monthly income

"Könnyen megérthető, alkalmazható tudás, amit bátran ajánlok bárkinek

Dóri elképesztően hasznos és érékes anyagot állított össze. Könnyen megérthető, alkalmazható tudás, amit bátran ajánlok bárkinek. Ha rendszert szeretnél, hírleveleket, de eddig a technikai követelmények, a kialakítás megakasztott, akkor most a legjobb helyre jöttél! Lépj a következő szintre, méghozzá profi segítséggel!”

Have a steady flow of clients

"Fantasztikus öröm számomra, hogy automatizmusokat tudok kiépíteni és a kis rendszer végezi helyettem a munkát és erre Dóri vezetett rá.

Vállalkozó vagyok és mint ilyen az idő az egyik legdrágább eszközöm. Másik nagyon fontos eszköz a kezemben a kommunikáció. Már régóta fontolgattam, hogy átállok Mailchimp rendszerről MailerLite-ra, de valahogy a hátam közepére sem kívántam. Amikor meghallottam, hogy Dóri elkészítette a MailerLite tananyagát, akkor rögtön tudtam, hogy ő az én emberem, mert ő biztosan át tudja adni nekem azt a tudást, amivel sikerül üzembe helyeznek a hírlevél rendszeremet. És így is lett. Fantasztikus öröm számomra, hogy automatizmusokat tudok kiépíteni és a kis rendszer végezi helyettem a munkát és erre Dóri vezetett rá. Szeretettel ajánlom.”

consistent monthly income

"Szenzációs, és szuperhasznos tananyag.

Szenzációs, és szuperhasznos tananyag. Nagyon kerestem egy MailerlLite oktató anyagot. De valahogy nem leltem rá. És aztán belebotlottam Dórába, és ő előrukkolt a várvavárt tananyaggal. Megvásároltam 🙂 és azóta az oktatóvideókon csüngök. Ha ez az anyag 2 éve már létezett volna, akkor ma már nekem hatalmas hírlevelőző bázisom lenne sok-sok automatizált rendszerrel. No de sebaj, mert most már ezt valóban létrehozhatom. Köszönöm, hogy ezt az akadémiát megálmodtad és meg is valósítottad Dóri!”

Have a steady flow of clients

"Minden kérdésemre választ kaptam,

Tetszett, hogy Dóri a jártassági szintemnek megfelelően személyre szabottan tudta elmagyarázni a Mailerlite működését. Volt már tapasztalatom más hírlevélküldő rendszerrel, így könnyen egy nyelvet tudtunk beszélni. Minden kérdésemre választ kaptam, és az ügyintézésben is támogatott, amiért nagyon hálás vagyok!”

consistent monthly income

"Forradalmasítja a hírlevél – készítésről kialakult általános véleményem.

Először is gratulálok a ML Akadémiához. Kristálytiszta, könnyed, mégis erőteljesen szakmai. Forradalmasítja a hírlevél – készítésről kialakult általános véleményem. Pár lépést és kattintást kell követni ahhoz, hogy új űrlapom legyen, vagy akár landing oldalam, vagy automatizált hírlevelem. Hatalmas terhet vettél le a vállamról azzal, hogy egyértelművé és egyszerűvé teszed azt a technikát, amitől sokszor félünk, vagy távol tartjuk magunkat.”