E-mail marketing térkép

Útmutató a sikeres emailekhez

Ha az „e-mail marketing, hírlevél elkezdése” túl sokáig szerepelt a teendőid listáján, és eddig halogattad, engedd meg, hogy levegyem a válladról ezt a terhet, és segítsek, hogy készen állj a használatára, ahelyett, hogy rettegnél tőle.

Ami eddig bonyolult volt, átláthatóvá teszem a 10 részes e-mail sorozatom segítségével, és számodra is érthetően kommunikálva együtt újabb magasságokba röpítjük a vállalkozásodat!

Add meg a kedvenc e-mail címedet, hogy elkezdhesd olvasni az útmutatót

.

Amiről írni fogok neked:

10 napon keresztül fogom a kezedet digitálisan, és az alábbi témákat fogjuk boncolgatni

"Nagyon tetszett, nagyon hasznos volt, köszönöm!"

Dóri elképesztően hasznos és értékes anyagot állított össze. Könnyen megérthető, alkalmazható tudás, amit bátran ajánlok bárkinek.

Máté Brigitta - Lépcsőfok

Miért...

A kérdés nem az, hogy működik-e az e-mail marketing. A kérdés az, hogy "vajon te el tudod-e érni, hogy működjön nálad"?

A bloggerek arra használják az e-maileket, hogy olvasóikat folyamatosan tájékoztassák a legújabb tartalmakról. A kiskereskedők promóciókat osztanak meg, és bevételeik nagy részét e-mail marketinggel érik el. A B2B marketingesek pedig egyetértenek abban, hogy az e-mail a leghatékonyabb csatornájuk.

A valóság az, hogy a legtöbben csak a felszínét karcolják annak, hogy az e-mail mit tehet az üzletükért. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki az e-mail marketingből, hatékony e-mail marketing stratégiát kell megvalósítanod. 

Az e-mail marketing dinamikus marketingcsatornává fejlődött az utóbbi években, a segítségével képes leszel kisebb csoportokat megcélozni, üzeneteket személyre szabni és teljes kampányokat automatizálni.

Készen állsz arra, hogy a látogatóid elkötelezett olvasóid legyenek?

Add meg a kedvenc e-mail címedet, és 10 napig segítek neked ezen az úton.

.

© ML AKADÉMIA  |  Adatkezelési tájékoztató