MailerLite workshop

Készen állsz te is könnyedén felépíteni a saját automatizált, bizalomépítő és pénztermelő rendszeredet?

Az e-mail nem halott, valójában a marketinged, vállalkozásod elengedhetetlen része.
A titok, hogy az érdeklődőkből ügyfeleket csináljunk = E-mail marketing!

Személyesen megtanítalak mindenre!

Gondban vagy a MailerLite-al? Vagy még sosem próbáltad az e-mail marketinget, de szeretnél megbarátkozni vele?

Ha igen, akkor ez a gyakorlati workshop megtanítja neked az e-mail marketing alapjait, és azt, hogyan hozhatod létre saját email marketingkampányaidat a MailerLite segítségével. 

Egyszerűen. Érthetően.

Kezdve az alapoktól egészen az igazán bonyolult automatizmusokig.

Képzeld el, milyen lenne

Pár kattintással beállítani az e-mail listádat, ami aztán folyamatosan hozza neked a vásárlókat.

Elkészíteni egy egyszerű landing oldalt feliratkozási űrlappal – akkor is ha nincs (még) weboldalad.

Egyre csak növekedni látni a listádat, a pozitív visszajelzéseket, a bevételt.

Ha a célzottabb, relevánsabb tartalmaknak köszönhetően követőid nagyobb örömmel vásárolnak.

Hátradőlni, miután kész a rendszered, és élvezni a magától érkező folyamatos bevételt.

Magasabb önbizalomra szert tenni mivel egy sikeres marketing rendszert építettél fel teljesen önmagadtól.

"Életem első hírlevele nem jöhetett volna létre Nélküled."

Hónapok óta halogattam a feladatot, hogy elkezdjek hírleveleket küldeni. Iszonyú ellenállás volt bennem, ami Dórinak köszönhetően már a múlté. Lépésről-lépésre végigvettük a Mailerlite funkcióiat, beállítottunk mindent, landing oldalt és emailsorozatot szerkesztettünk, teszteltünk. Mindvégig “fogta a kezem”, laikus számára is érthető “konyhanyelven” magyarázott és nem utolsó sorban bíztatott, hogy meg tudom csinálniNem elméletet kaptam, hanem gyakorlati, kézzelfogható eredményt néhány óra alatt. Kimondhatatlanul hálás vagyok érte!”

— Hornyák Mónika - EMKE

Nem vagy egyedül...

Most itt vagyok, hogy mindezt átadjam neked is, hogy te is sikeres legyél!

2017 óta dolgozom különféle rendszerekkel. Több, mint 5 éve segítem a vállalkozókat a termékeikhez, szolgáltatásaikhoz kapcsolódó rendszerek felépítésében. Könyvek, rendezvények, feliratkoztatások, vásárlások…

Sok mindent láttam, mi működik és mi nem.

De jártam már a te oldaladon is. Pontosan tudom, hogy milyen nagy falatnak tűnik, és milyen ideges tud lenni az ember, ha egy új dolgot szeretne megtanulni és használni.

Azóta azon dolgozom, hogy mindenkinek könnyű és élvezetes legyen a hírlevelekhez kapcsolódó rendszerek létrehozása.

Erre mindre képes leszel Te is! Erre bizonyíték vásárlóim véleménye, akik pontosan ott voltak, ahol most te vagy, és mára sikeres e-mail marketing rendszerük van. 

Együtt beállítunk mindent

Ez a workshop csoportos környezetben zajlik, és a legfontosabb elemeket fogja átvenni, megtanítani, hogy megismerd és magabiztosan használd az egyik legnépszerűbb e-mail marketing platformot, ami jelenleg létezik!

És ami a legjobb… az egyetlen magyar női MaierLite expert fogja oktatni! 😉

workshop első blokk

Regisztráció + minden fontos dolog beállítása

Itt kezdünk, hogy biztos alapokra helyezzük a fiókodat,ami után lehet építekezni. Pár lépés:

workshop második blokk

Feliratkozók, hírlevelek

Alakíts ki egy jól működő rendszert rendszert, amivel kapcsolatot építesz a feliratkozóiddal, és a háttérben hírleveleket tudsz építeni. 

workshop harmadik blokk

Automatizálás, landing oldalak, weboldalak készítése

Kedvenc részem az automatizálás. Hiszen ezek lesznek azok a beállítások, amik a háttérben működve ápolják a kapcsolatot, és extra bevételt termelnek

2022.06.22. (szerda)

Időtartam: 9:00 - 17:00

EGY ALKALMON MAXIMUM 6 FŐ VEHET RÉSZT

CSAK A LAPTOPODAT ÉS A JÓKEDVEDET HOZD

Bónuszok

Mint minden jó ajánlatból, ebből sem maradhatnak ki a bónuszok.

 

BÓNUSZ #1 HOGYAN ÉPÍTSD FEL A HATÉKONY E-MAIL LISTÁDAT A SEMMIBŐL

Az e-mail marketing halott? Olyan statisztikai számokat hozok neked az e-mail marketing valós megtérülésével kapcsolatban, amin tutira felhúzod majd a szemöldököd. Csak akkor fogsz tudni igazán szívvel-lélekkel hatékony e-mail listát építeni, ha látod a megtérülését. Márpedig akad belőle bőven. Nem csak a bevétel. Úgyhogy megnézzük ezt is. És természetesen, ahogy az ebook címe is mutatja, vegigvezetlek azon a 7 konkrét lépésen, amellyel te is ki tudod építeni a saját, hatékonyan működő e-mail listádat.

BÓNUSZ #2 A 15 LEGJOBB ÜDVÖZLŐ E-MAIL PÉLDA ÚJ FELIRATKOZÓKNAK

Ahhoz, hogy hosszú távon megtartsd a frissen és nehezen megszerzett feliratkozóidat, az egyik legjobb módszer, ha írsz nekik egy üdvözlő e-mail sorozatot, amelyben bemutatod, hogy ki is vagy te pontosan, mi a te küldetésed, és legfőképp, hogy miért érdemes veled maradnia hosszú távon, és olvasnia az e-mailjeidet. Ezekkel a példákkal te is villámgyorsan képes leszel megírni a saját üdvözlő e-mail sorozatodat.

BÓNUSZ #3 RÉSZVÉTEL A NAGY ONLINE WORKSHOPON DÍJMENTESEN

Hamarosan publikus lesz a dátuma a naaagy online workshopnak. Én fogom tartani, de nem tud olyan személyes lenni, mint az 5-6 fős offline workshop.
De tudom, hogy nagyon hasznos lesz az online workshop is. Lesz természetesen díja is, de te ajéndékként részt tudsz rajta venni.
Újra át tudod venni a workshop anyagát, és biztos lesz olyan, ami újra újdonság lesz számodra.

""Nem volt olyan kérdés, amire ne kaptam volna Tőled választ.""

— Juhász-Kispál Zsóka

Legfontosabb információk

Időpont:

2022.06.22. (szerda)

9:00 – 17:00

NAGYON FONTOS

A helyek korlátozottak!! Maxmimum 6 fő vehet részt egy napon. 

HELYSZÍN

Budapest

Építsük fel együtt a sikeres e-mail marketinged!

Válaszd ki, mire van szükséged

A csomagod tartalma:

44.900 Ft

Ezt a csomagot kérem!

A csomagod tartalma:

69.900 Ft

Ezt a csomagot kérem!

Sikertörténetek a workshoposoktól

5/5

“Egy pár szóban szerettem volna tiszta szívemből meghálálni azt, amit tettél a vállalkozásommal. Igen, ahogy meséltem is, amikor először megláttam a mailerlitot, hát eléggé megijedtem, mivel nem volt semmilyen segítség, útmutatás vagy bármi, ami elindított volna. Ennek ellenére, te tényleg bebizonyítottad, hogy meg lehet tanulni az egész rendszer működését 3-4 óra alatt. A rendszer nem mondanám, hogy nagyon könnyű, ennek ellenére annyira szépen, egyszerűen, érthetően részletesen mindent elmagyaráztál, hogy nem maradt kérdésem a végére. Mindemellett, szerettem volna külön megköszönni a motivációt és a lehetőséged, amit adtál nekem és a vállalkozásomnak ezzel a tudással.”

— Tóth Alexandra - Russian Business
5/5

„Hónapok óta halogattam a feladatot, hogy elkezdjek hírleveleket küldeni. Iszonyú ellenállás volt bennem, ami Dórinak köszönhetően már a múlté. Lépésről-lépésre végigvettük a Mailerlite funkcióiat, beállítottunk mindent, landing oldalt és emailsorozatot szerkesztettünk, teszteltünk. Mindvégig “fogta a kezem”, laikus számára is érthető “konyhanyelven” magyarázott és nem utolsó sorban bíztatott, hogy meg tudom csinálniNem elméletet kaptam, hanem gyakorlati, kézzelfogható eredményt néhány óra alatt. Kimondhatatlanul hálás vagyok érte!”

— Hornyák Mónika - EMKE
5/5

Életem első hírlevele, nem jöhetett volna létre Nélküled! A workshop megfelelő alapokat adott és az ott megszerkesztett első oldalak nagyszerűen használhatóak, átalakíthatóak. Nem volt olyan kérdés, amire ne kaptam volna Tőled választ. A MailerLite program végre olyan megvalósítási lehetőséget nyújt, amellyel úgy tudok kapcsolódni leendő ügyfeleimhez, ami önazonos: színesen, egyedien.”

— Juhász -Kispál Zsóka - InspirálZsóka

Neked való a MailerLite workshop?

A workshop neked való, ha:

A workhop NEM neked való, ha:

Mi történik a jelentkezésed után

Csomag választás

Válaszd ki, hogy melyik csomagra van szükséged. Csak a workshopra jönnél, vagy szeretnél kedvezményes hozzáférést az oktató videókhoz is.

Visszaigazolás

Kapni fogsz egy levelet a sikeres jelentkezés után. A workshopig elküldök minden fontos információt.

Találkozás

Találkozunk az általad kiválasztott napon, és együtt beindítjuk a rakétákat!

Kivel fogsz találkozni

Halász Dórival, az egyetlen magyar női MailerLite experttel

Először a saját webshopomban kezdtem el használni a hírlevelet. Nagyon rövid időn belül jöttek az eredmények. A vásárlók megszerették ezeket a leveleket. Minden hírlevélből jöttek vásárlások. Egyre több, új terméket volt könnyebb eladnom.

Közben elkezdtem más vállalkozásoknak, cégeknek is értékesítési rendszereket építeni. Itt is láttam, hogy egy folyamatosan frissülő hírlevél listával csodákat lehet elérni.

Szerettem volna, ha ezt az örömöt és sikert mások is megtapasztalják.

Egyre többször beszéltem erről a témáról vállalkozói rendezvényeken, online előadásokon meghívottként, csoportokban, és egyre többen kerestek meg azzal, hogy segítsek felépíteni az ő e-mail marketing rendszerüket.
Így született meg az ML Akadémia.

Szóval ez nem egy derült égből villámcsapás ötlete volt, hanem évek tapasztalata után indult el.

Maradt benned kérdés?

Szeretek veletek kapcsolatba kerülni, és megválaszolni égető kérdéseiteket a workshoppal kapcsolatban. Írj nekem közvetlenül a dora@mlakademia.hu címre, és 24 munkaórán belül válaszolok