Készen állsz, hogy megnöveld az
e-kereskedelmi bevételeidet az e-mail marketinggel?

Online képzés az eladások növeléséhez, a nyereség növeléséhez és az e-kereskedelmi üzleted gyorsabb, masszív növekedéséhez.

Mi lenne ha

az e-mail marketinged a teljes online értékesítésének több mint 30%-át generálná – szinte teljesen automatikusan?

Ez nem csak lehetséges, hanem TE magad is megteheted. Megmutatom hogyan.

MailerLite WooCommerce Profinn

kurzus ami kell neked!

Megmutatom, hogy lehet az e-mail marketing a vállalkozásod #1 növekedési hajtóereje.

és a befektetésed legnagyobb megtérülése

Az e-mail lista, ellentétben a közösségi médiával vagy a hirdetési felületekkel, egy olyan üzleti eszköz, amely a tulajdonodban van, és amelyet te irányítasz.

Minden hosszú távon gondolkodó e-kereskedelmi vállalkozó elmondhatja, hogy az e-mail listájuk nélkülözhetetlen a bevételük és a vagyonuk növeléséhez.

Megtanulod, hogy hány e-mailt kell küldened, mit kell mondanod, hogyan kell tervezned.

Hadd mutassam meg, hogyan használhatod fel az e-maileket, hogy drámaian növeld a profitodat és a bevételeidet automatikusan.

A webshop tulajdonosok problémáinak megoldása, amikor megpróbálják növelni vállalkozásukat.

Egy pár szóban szerettem volna tiszta szívemből meghálálni azt, amit tettél a vállalkozásommal. Igen, ahogy meséltem is, amikor először megláttam a MailerLiteot, hát eléggé megijedtem, mivel nem volt semmilyen segítség, útmutatás vagy bármi, ami elindított volna. Ennek ellenére, te tényleg bebizonyítottad, hogy meg lehet tanulni az egész rendszer működését 3-4 óra alatt. A rendszer nem mondanám, hogy nagyon könnyű, ennek ellenére annyira szépen, egyszerűen, érthetően részletesen mindent elmagyaráztál, hogy nem maradt kérdésem a végére. Mindemellett, szerettem volna külön megköszönni a motivációt és a lehetőséged, amit adtál nekem és a vállalkozásomnak ezzel a tudással.

Tóth Alexandra

tulajdonos, Russian Business Consulting

Ismerősen hangzik valamelyik?

Ha ismerősen hangzik, ne aggódj – nem vagy egyedül. Egyetlen célom, hogy segítsek Neked eljutni onnan, ahol most vagy, egy olyan vállalkozás felépítéséhez, amely valóban pénzt hoz.

A legfontosabb elemek áttekintésre kerülnek, hogy megismerhesd és magabiztosan használd az egyik legnépszerűbb e-mail marketig platformot!

5

Túl sok pénzt költesz az ügyfélszerzésre

5

Az árrés túl alacsony ahhoz, hogy nyereséget termeljen

5

A közösségi média folyamatosan változik, ami megnehezíti az értékesítést

5

Küldtél néhány e-mailt, de soha nem kerestél pénzt

5

Az ügyfeleid nem jönnek vissza vásárolni

5

Túl sokan hagyják el a kosarat

5

Tudod, hogy az e-mailnek működnie kellene, de nincs időd megírni, megtervezni és beállítani

5

Szeretnéd már végre felturbózni a webshopodat

Ez a legrészletesebb tanfolyam:
MailerLite + WooCommerce témában

Ez a tanfolyam CSAK abban az esetben lesz hasznos a számodra, ha WooCommerce-t használsz vagy tervezel használni

R

Szeretnél jobb kapcsolatot a vevőiddel + extra bevételt

R

Tudod, hogy el kell kezdened az e-mail marketinget

R

Szükséged van személyes segítségre

R

WooCommerce-t használsz a termékeid értékesítésére

Q

Nem szeretnél kapcsolatban lenni vásárlóiddal

Q

Nem akarsz semmi újat megtanulni

Q

Szeretnéd, hogy más csinálja meg

Q

Egy másik rendszert használsz a webshopodban, nem a WooCommerce-t, és nem is tervezel váltani

 +

Játszi könnyedséggel
elsajátíthatod a tananyagokat

Ha esetleg attól félsz, hogy nem fogod megérteni, akkor ezt itt és most verd ki a fejedből! 🙂

Én magam sem szeretem, amikor más szakemberek olyan kifejezésekkel dobálóznak, amit azt sem tudom, eszik-e vagy isszák. Úgyhogy külön odafigyelek arra, hogy úgy mondjam el a tananyagot, hogy még a leghozzánemértőbb ember is könnyedén magáévá tudja tenni.

Egyébként rengeteg visszajelzést kapok arról, hogy a videóim segítségével könnyedén megértették azt, amit évekig nem.

Az MWP kurzusban megmutatom, hogy hogy használd ki a lehetőségeket, amennyiben WooCommerce webshopod van. A tananyagok a MailerLite Akadémiában folyamatosan bűvülnek.

Igyekszem arra törekedni, hogy MINDEN kérdésre megtaláld itt a választ. Ezért, ha bárkitől új kérdés merül fel, akkor arról már készítem is az oktatóvideót 🙂

Ha most megvásárolod, akkor örökös hozzáférést kapsz, a később érkező tananyagokhoz is.

Könnyen érthető,
egyszerűen feldolgozható
falatnyi videók
a kevés idővel rendelkezőknek,
átlátható, kereshető rendszerben

A videók többsége mindössze 5-6 perces

Vannak szép számmal 1-2 percesek, és akad néhány hosszabb videó is. Akár hétköznap esténként egy-egy videót is könnyedén meg tudsz nézni.

Egy hétvége alatt kész vagy vele

A teljes kurzus ideje alig több mint 5 óra. Így még ha a tanulás közben építed is a saját rendszeredet, egyetlen hétvége alatt bőven el tudod sajátítani a tanultakat.

A megszerzett érték mögötte azonban számokban nem mérhető.

Rendszerezett, könnyen áttekinthető

A tananyagok közötti eligazodás pedig baromi könnyű a témánkénti csoportosításnak és a keresőnek köszönhetően. Bármikor visszatérhetsz, ha valamit esetleg később elfelejtesz, vagy nem értesz.

Nem maradsz magadra, sőt a
továbbiakban személyesen segítelek
és ösztönözlek a „csinálásra”

Nagyon sok videós kurzussal az a probléma, hogy teljesen magára hagyja az embert, és ha menet közben kérdése merülne fel, akkor nem tudja, kihez forduljon segítségért. Így pedig az egész maximum fele annyit ér.

Bármikor, bármennyit, bármeddig kérdezhetsz

Az MWP kurzus megvásárlásával teljes körű hozzáférést nyersz a zárt Facebook csoportomhoz, amelyben bármikor és bármennyit kérdezhetsz a témában, készséggel és örömmel válaszolok neked.

Nagyon lelkiismeretes vagyok. Mindenkinek segítek, bárhol is akadnál el. Számomra nem az eladás a lényeg, hanem mások sikere ❤️

Folyamatosan bővülő tananyagok

A felmerülő kérdésekre egyébként külön videót is készítek, amit aztán beépítek az ML Akadémia tananyagai közé, így bármikor később is könnyedén megtalálod ezekre a kérdésekre a választ.

Havi összefoglalók

Havonta egyszer pedig kapsz tőlem egy e-mailes összefoglalót az újonnan felmerült kérdésekről és válaszokról, új tananyagokról. Így ha valami érdekes lehet számodra, egész biztosan nem siklasz el fölötte. Ráadásul ezek a havi e-mailek folyamatosan ösztönöznek téged arra, hogy csináld (tovább). (Az ösztönzésre egyébként van még egy módszerem, de erről lentebb írok.)

Extra személyes konzultáció lehetősége

És ha ez esetleg még mindig nem lenne elég, akkor személyesen, négyszemközt is kérhetsz tőlem tanácsot konzultáció keretében. Bár ennek már extra díja van, de a további segítség lehetősége abszolút adott.

Támogató közösség,
amelynek tagjaival együtt
fejlesztheted vállalkozásodat

Sokan félnek a különféle csoportokban kérdezni, mert attól tartanak, hogy majd kinevetik őket tudatlanságuk miatt.

Ez nem az a hely, ahol tartnod kellene a kérdezéstől!

Közöttünk abszolút nem kell félned. Itt mindenki hozzád hasonló vállalkozó, aki azért van itt, hogy tanuljon és fejlődjön ebben a témában.

Itt nincs hülye kérdés. Mindenki támogatóan fog hozzád állni.

Ha esetleg mégis előfordulna gorombaság, annak az illetőnek megbillegetem a seggét 😉

De várj csak, még mindig nincs vége! – Félretéve az ócska marketinges dumát, tényleg van itt még valami, amit szerintem imádni fogsz:

Mint minden jó ajánlatból,
ebből sem maradhatnak ki a
bónuszok

Ajándékok, amiket készítettem -ből Neked

Sales oldal sablon e-mail marketing kurzushoz

SALES OLDAL sablon

A sales – vagy más néven – értékesítési oldal a honlapod azon aloldala, amelyen hatékonyan tudod eladni a portékádat. Az oldal minden eleme egyetlen konkrét célt szolgál, mégpedig az eladást, a lehető legmeggyőzőbben. Egy ilyen oldalt a nulláról felépíteni sok-sok-sok órába telne. Megspórolom ezt a számodra. Ezzel a sablonnal rengeteg időt megspórolok neked azáltal, hogy pontosan tudni fogod, hova mit tegyél, mit írj.

Értéke: 22.000 Ft

UPSELL OLDAL sablon

Az upsell egy olyan plusz ajánlat (egy másik termék vagy szolgáltatás), amelyet könnyedén hozzácsaphatsz még az alap ajánlatodhoz, így növelve a kosárértékedet, vagyis egy vásárló által nálad hagyott pénzösszeg mértékét. Egyszer kell csak meggyőznöd valakit, és közben több pénzt hagy nálad egy vásárlással. Hát nem buli? A sablonnak köszönhetően pontosan tudni fogod, hogyan építs fel egy ilyet. Ismét csak időt és pénzt nyersz vele.

Értéke: 14.000 Ft

Köszönő oldal sablon e-mail marketing kurzushoz

KÖSZÖNŐ OLDAL sablon

Ez az az oldal, amit a vásárlás után lát az ember. Nem árt, ha a megrendelés után van egyfajta lezárása a vásárlási folyamatnak, ahol biztosítod a vásárlót a jó döntésről, és további bizalmat építesz, hogy a termékkel kapcsolatos élményét a maximumra tornázd. Ráadásul a köszönő oldaladon a többi felületedet is promótálhatok (pl. Facebook, Instagram, blog, FB csoport, stb). Kár lenne ezt a szuper lehetőséget kihagynod.

Értéke: 4.000 Ft

A sablonok egy drótvázszerű felépítést tartalmaznak, amelyben elhelyezésre kerültek az üzenetek és még a képek helyei is, hogy hova mit érdemes betenned. Sőt a sales oldal esetében még ajánlott szövegírási sorrendet is kapsz, hogy abszolút meglegyen a vonalvezető mankód. A sablonok szerkeszthető Google Dokumentumban készültek, így könnyedén meg tudod írni benne a saját szövegedet, akár újabb és újabb oldalakhoz.

A 15 legjobb üdvözlő e-mail példa új feliratkozóknak

Ahhoz, hogy hosszú távon megtartsd a frissen és nehezen megszerzett feliratkozóidat, az egyik legjobb módszer, ha írsz nekik egy üdvözlő e-mail sorozatot, amelyben bemutatod, hogy ki is vagy te pontosan, mi a te küldetésed, és legfőképp, hogy miért érdemes veled maradnia hosszú távon, és olvasnia az e-mailjeidet. Ezekkel a példákkal te is villámgyorsan képes leszel megírni a saját üdvözlő e-mail sorozatodat.

Értéke: 13.000 Ft

Hogyan építsd fel a hatékony e-mail listádat a semmiből

Az e-mail marketing halott? Olyan statisztikai számokat hozok neked az e-mail marketing valós megtérülésével kapcsolatban, amin tutira felhúzod majd a szemöldököd. Csak akkor fogsz tudni igazán szívvel-lélekkel hatékony e-mail listát építeni, ha látod a megtérülését. Márpedig akad belőle bőven. Nem csak a bevétel. Úgyhogy megnézzük ezt is. És természetesen, ahogy az ebook címe is mutatja, vegigvezetlek azon a 7 konkrét lépésen, amellyel te is ki tudod építeni a saját, hatékonyan működő e-mail listádat.

Értéke: 17.000 Ft

Privát Facebook csoport megannyi értékkel

Erről fentebb már részletesen olvashattál. A kurzus valójában enélkül is bőven megéri az árát. A Facebook csoportban pedig ott vannak még a havi workshopok, az állandó és örökös kérdezési lehetőség, az itt feltett kérdések alapján születnek az újabb tananyagok a kurzusba, és persze a támogató közösség, vállalkozók, akik ugyanabba a cipőbe járnak, mint Te.
Emiatt sokáig gondolkodtam azon, hogy a Facebook csoportot fizetőssé tegyem. De végül is úgy döntöttem, hogy egyelőre meghagyom ingyenesen, hogy ezzel is segítsem és támogassam azokat a magyar kisvállalkozókat, akik mellettem tették le a voksukat és bizalmat szavaztak nekem. Úgyhogy javaslom, használd ki a Facebook csoport nyújtotta hihetetlen értékes extra előnyöket, amíg még full ingyen kapod 🙂

Értéke: 15.000 Ft/hó

Válaszd ki, mire van szükséged!

Megjegyzés: Néhány összetevőhöz nehéz konkrét értéket rendelni, mivel nem egyszeri, hanem örök életű, folyamatos támogatást ad a számodra. De azért megpróbáltam fél évre vetítve megítélni ezt 🙂

MailerLite WooCommerce Profin, azaz az MWP kurzus

FONTOS: ennél a kurzusnál feltételezem, hogy a MailerLite nem ismeretlen a számodra. Itt nem fogom megtanítani az alapokat (hogy készíts űrlapot, hírlevelet, csoportokat, szegmenseket, hogy regisztrálj…stb) Ez kifejezetten a a MailerLite-WooCommerce kapcsolatáról szól, és hogy hogy hozz ki belőle  alegtöbbet. Ha még most ismerkedsz a MailerLite-al, válaszd a nagyobb csomagot.

 • 15+ videós oktatóanyag azonnali hozzáféréssel (értéke: 40.000 Ft)
 • Folyamatosan frissülő tudástár kifejezetten a ti kérdéseitekre szabva (értéke: 8.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Személyes segítség, korlátlan kérdezési lehetőséggel (értéke: 27.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Gyakorlatias workshopok havonta 1-2 alkalommal (értékük: 21.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Támogató közösség a Facebook csoportban (értéke: 12.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Sales oldal sablon (értéke: 22.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Upsell oldal sablon (értéke: 14.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Köszönő oldal sablon (értéke: 4.000 Ft)
 • BÓNUSZ: A 15 legjobb üdvözlő e-mail példa új feliratkozóknak (értéke: 13.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Hogyan építsd fel e-mail listádat a semmiből (értéke: 17.000 Ft)

A csomagban lévő összérték: 188.000 Ft

19.900 Ft

Teljes MailerLite kurzus + MWP kurzus

 • 9 témakör, 60+ videós oktatóanyag azonnali hozzáféréssel (értéke: 60.000 Ft)
 • Folyamatosan frissülő tudástár kifejezetten a ti kérdéseitekre szabva (értéke: 8.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Személyes segítség, korlátlan kérdezési lehetőséggel (értéke: 27.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Gyakorlatias workshopok havonta 1-2 alkalommal (értékük: 21.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Támogató közösség a Facebook csoportban (értéke: 12.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Sales oldal sablon (értéke: 22.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Upsell oldal sablon (értéke: 14.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Köszönő oldal sablon (értéke: 4.000 Ft)
 • BÓNUSZ: A 15 legjobb üdvözlő e-mail példa új feliratkozóknak (értéke: 13.000 Ft)
 • BÓNUSZ: Hogyan építsd fel e-mail listádat a semmiből (értéke: 17.000 Ft)
 • WooCommerce témakör, további 15+ videós oktatóanyag azonnali hozzáféréssel
  (értéke: 20.000 Ft)

A csomagban lévő összérték: 218.000 Ft

69.800 Ft

Kíváncsi vagy a nagy MailerLite kurzusra?

Többet szeretnél olvasni róla, nem csak a felsorolást látni a táblázatban?

Tarts velem!

Ugye te is készen állsz

arra, hogy

 

&

létrehozd a saját automata bevételtermelő rendszeredet

&

szorosabb bizalmi kapcsolatot alakíts ki követőiddel, vásárlóiddal

&

hátradőlve élvezd a bevételed növekedését? 🙂

Léptesd a vállalkozásod egy új szintre!

Copyright © MLAkadémia 2022   |   Készítette: ProduktON!